Darmowa dostawa (Kurier InPost) już od 119,00 zł.

Betaina kokamidopropylowa

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 2 dni robocze
Cena: 6,90 zł 6.90
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 4.5
Data ważności: 2022.12
Kod produktu: SF-00003

Opis

INCI:  Cocamidopropyl Betaine

Betaina kokamidopropylowa to detergent amfoteryczny stosowany do produkcji szamponów, płynów kąpielowych, płynów do mycia ciała i higieny intymnej. Stabilizator piany, środek kondycjonujący, zmiękczający i natłuszczający. Może być stosowany w szerokim zakresie pH. Pozyskiwany z naturalnych surowców: oleju kokosowego i betainy. Jest kompatybilny z innymi surfaktantami, trwale się z nimi łącząc.

 

Sposób pakowania:

- plastikowe butelki farmaceutyczne

Zastosowanie Szampony i żele myjące, płyny do kąpieli, odżywki do włosów, środki myjące dla dzieci
Zalecane stężenie: Od 2% do 40%.
Rozpuszczalność: W wodzie.
   
Pliki do pobrania:

Opinie o produkcie (1)

26 marca 2021

Używam przy robieniu szamponu, mydła w płynie czy środków czyszczących. Fajny, niedrogi detergent dający miłą pianę. Choć w większych ilościach wysuszał mi skórę.

Menu Szukaj więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl