Darmowa dostawa (Kurier InPost) już od 199,00 zł.

Polysorbate 20

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 2 dni robocze
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 12,90 zł 12.90
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 0
Data ważności: 2025.12
Kod produktu: EM-00004100

Opis

INCI: Polysorbate 20

 

Polysorbate 20 to nietoksyczny, nowoczesny emulgator otrzymywany z oleju kokosowego. Stosowany jest do emulgowania i utrwalania emulsji O/W. Nie podrażnia i jest najłagodniejszy ze wszystkich polysorbate. Idealny do tworzenia „mgieł w sprayu”, kremów, balsamów, toników. 

Sposób pakowania:

- plastikowe butelki farmaceutyczne

 
Zastosowanie Formulacje kosmetyczne
Zalecane stężenie Od 1 do 20%
Przechowywanie W temperaturze pokojowej, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed działaniem światła. 
Rozpuszczalność W wodzie
   

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
W przypadku problemu z zalogowaniem się na konto prosimy skorzystać z opcji "nie pamiętasz hasła".
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Kurier InPost) już od 199,00 zł.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony

Karta produktu

Nazwa produktu

Polysorbate 20

Rodzaj produktu Składnik kosmetyczny,emulgator
Zastosowanie Formulacje kosmetyczne
Kod produktu EM-00004030
Rekomendowane stężenie Od 1 do 20%
Przechowywanie W temperaturze pokojowej, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed działaniem światła
Sposób pakowania Plastikowe butelki farmaceutyczne
Data ważności Data ważności podana na etykiecie
Rozpuszczalność W wodzie
Układ konserwujący  
Postać Ciecz
pH 5.5-7.00
Ciężar właściwy  
Ekologiczność  
Certyfikat EKO  
Skład (INCI) Polysorbate 20
Informacje dodatkowe  
Opis produktu Polysorbate 20 to nietoksyczny, nowoczesny emulgator otrzymywany z oleju kokosowego. Stosowany jest do emulgowania i utrwalania emulsji O/W. Nie podrażnia i jest najłagodniejszy ze wszystkich polysorbate. Idealny do tworzenia „mgieł w sprayu”, kremów, balsamów, toników
Uwagi  
Przeciwskazania  
Przykładowe receptury

Produkt został użyty w recepturach:

Sklep internetowy Shoper Premium