Wysyłka zagraniczna

Partner handlowy

Program lojalnościowy

Konsultanci

Partner

 

Elaine salon kosmetyczny

Krem nawilżająco-złuszczający z mocznikiem (10%), kwasem salicylowym (2%) oraz kwasem mlekowym (2%) Krem nawilżająco-złuszczający z mocznikiem (10%), kwasem salicylowym (2%) oraz kwasem mlekowym (2%)
Cena: 27,90 zł
szt.

Krem Lynia nawilżająco- złuszczający przeznaczony jest w szczególności do pielęgnacji skóry suchej, łuszczącej się oraz miejsc nadmiernie zrogowaciałych takich jak stopy, łokcie czy kolana. Zawiera duże stężenie mocznika (10%), który jest idealną substancją nawilżającą mającą zastosowanie w pielęgnacji każdego rodzaju skóry, w szczególności suchej, ze skłonnością do łuszczenia się oraz wymagającej intensywnego nawilżenia. Poprzez intensywne złuszczanie warstwy rogowej mocznik ułatwia przenikanie substancji biologicznie aktywnych.  Dodatkowo zmiękcza, odświeża i uelastycznia skórę. Zawarty w kremie kwas salicylowy (2%) posiada właściwości złuszczające oraz działa bakteriostatycznie i przeciwgrzybicznie.  Kwas mlekowy (2%), ze względu na swoje właściwości wiązania wody w wierzchnich warstwach skóry, działa nawilżająco oraz w sposób bardzo delikatny normalizuje procesy złuszczania naskórka.  Zawarte w kremie składniki aktywne dodatkowo zapobiegają wrastaniu włosów po depilacji.  

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z nasion marchwi Olej z nasion marchwi
Cena: 4,80 zł

Olej z nasion marchwi jest szczególnie polecany dla skóry suchej, dojrzałej, spękanej i szorstkiej. Zawiera duże ilości beta-karotenu oraz kwasu stearynowego, linolowego oraz palmitynowego. Olej z nasion marchwi to bogactwo witamin (A, B, C, E i F), które przyczyniają się do regeneracji skóry. Oprócz działania przeciwzapalnego, rewitalizującego i odmładzającego olej głęboko nawilża skórę, wspomagając przy tym leczenie schorzeń takich jak łuszczyca, oparzenia, blizny. Łagodzące oraz regenerujące właściwości oleju z marchwi sprawiają, że jest to idealny produkt do stosowania po intensywnym opalaniu (np. jako olej pod maskę algową). Posiada silne właściwości przeciwstarzeniowe oraz ujędrniające. Polecany jest zatem jako dodatek do produktów anti-aging, kremów pod oczy oraz produktów do pielęgnacji całego ciała (mleczka, balsamy, masła). Olej z marchwi polecany jest także do pielęgnacji włosów. Głęboko je odżywia i chroni przed promieniowaniem UV.

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z białej gorczycy nierafinowany w butelce z ozdobną pipetą Olej z białej gorczycy nierafinowany w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 8,70 zł

Olej z gorczycy białej nierafinowany to idealna propozycja do pielęgnacji skóry trądzikowej, podrażnionej, skłonnej do niedoskonałości. To także propozycja pielęgnacji skóry góry, działa przeciwłupieżowo oraz pozwala ułatwia utrzymanie włosów w prawidłowej świetnej kondycji.

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z białej gorczycy nierafinowany Olej z białej gorczycy nierafinowany
Cena: 3,70 zł

Olej z gorczycy białej nierafinowany to idealna propozycja do pielęgnacji skóry trądzikowej, podrażnionej, skłonnej do niedoskonałości. To także propozycja pielęgnacji skóry góry, działa przeciwłupieżowo oraz pozwala ułatwia utrzymanie włosów w prawidłowej świetnej kondycji.

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z ostropestu nierafinowany - w butelce z ozdobną pipetą Olej z ostropestu nierafinowany - w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 8,90 zł

Olej z ostropestu nierafinowany ma silne właściwości przeciwutleniające, głęboko nawilża i regeneruje skórę. Sylimaryna zawarta w oleju chroni naturalną warstwę lipidową skóry, stymuluje odnowę komórkową, rekonstruuje lipidy i naturalną barierę ochronną, chroniąc ją przed działaniem wolnych rodników. Działa regenerująco, zmniejsza zaczerwienienia skórne, rozjaśnia cerę, wspomaga gojenie się ran, zwalcza egzemy skórne oraz nadmierne rogowacenia skóry.

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z pestek Czarnego bzu w butelce z ozdobną pipetą nierafinowany Olej z pestek Czarnego bzu w butelce z ozdobną pipetą nierafinowany
Cena: 11,40 zł

Olej z pestek Czarnego bzu nierafinowany zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, karotenoidy oraz przeciwutleniacze, takie jak tokoferole. Ma działanie nawilżające, dodatkowo odżywia skórę i włosy. Jego stosowanie zmniejsza utratę wody przez skórę dzięki uzupełnieniu braków kwasów tłuszczowych. Olej ten jest idealny dla skóry suchej i dojrzałej. Skóra staje się bardziej elastyczna i odporna na działanie czynników zewnętrznych.


Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z pestek Czarnego bzu nierafinowany Olej z pestek Czarnego bzu nierafinowany
Cena: 6,40 zł

Olej z pestek Czarnego bzu nierafinowany zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, karotenoidy oraz przeciwutleniacze, takie jak tokoferole. Ma działanie nawilżające, dodatkowo odżywia skórę i włosy. Jego stosowanie zmniejsza utratę wody przez skórę dzięki uzupełnieniu braków kwasów tłuszczowych. Olej ten jest idealny dla skóry suchej i dojrzałej. Skóra staje się bardziej elastyczna i odporna na działanie czynników zewnętrznych.


Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z ostropestu nierafinowany Olej z ostropestu nierafinowany
Cena: 3,90 zł

Olej z ostropestu nierafinowany ma silne właściwości przeciwutleniające, głęboko nawilża i regeneruje skórę. Sylimaryna zawarta w oleju chroni naturalną warstwę lipidową skóry, stymuluje odnowę komórkową, rekonstruuje lipidy i naturalną barierę ochronną, chroniąc ją przed działaniem wolnych rodników. Działa regenerująco, zmniejsza zaczerwienienia skórne, rozjaśnia cerę, wspomaga gojenie się ran, zwalcza egzemy skórne oraz nadmierne rogowacenia skóry.

Wysyłka w:
2 dni robocze
Naturalny Czynnik Nawilżający (NMF) Naturalny Czynnik Nawilżający (NMF)
Cena: 5,90 zł

Naturalny Czynnik Nawilżający to substancja chroniąca skórę przed odwodnieniem. Pozwala na zachowanie odpowiedniego poziomu wody w górnych warstwach skóry. Odgrywa on również kluczową rolę w zachowaniu właściwości fizycznych wierzchnich warstw skóry (warstwa rogowa). Zalecany jest do kosmetycznego wykorzystania w produktach kosmetycznych o właściwościach nawilżających, dla każdego rodzaju skóry oraz w produktach przeznaczonych do stosowania w obszarach o niskiej wilgotności powietrza.

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z orzechów macadamia - rafinowany - w butelce z ozdobną pipetą Olej z orzechów macadamia - rafinowany -  w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 7,90 zł

Olej macadamia pozyskiwany jest z orzechów drzewa o tej samej nazwie, którego owoce niektórzy uważają za najsłodsze ze wszystkich znanych na świecie orzechów. Uprawiane jest w kilku krajach Ameryki Południowej w Afryce oraz na Hawajach. Olej posiada zdolności regeneracyjne, pielęgnacyjne oraz lecznicze. Nadaje się do pielęgnacji skóry starzejącej się, działa przeciwcellulitowo, leczy niewielkie uszkodzenia skóry oraz podrażnienia słoneczne. Ponadto zmiękcza i wygładza naskórek, jest bezpieczny dla skóry delikatnej i wrażliwej.  

 

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej konopny nierafinowany w butelce z ozdobną pipetą Olej konopny nierafinowany w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 8,40 zł

Olej konopny to niezwykle wartościowy olej roślinny, który zawiera wyważony stosunek cennych, nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i naturalnych antyoksydantów, nie wywołuje alergii i bardzo dobrze penetruje w głąb skóry. Doskonale się rozprowadza i dosyć szybko wchłania. Wzmacnia odporność skóry, wygładza ją, nadaje miękkości i sprężystości. Polecany dla skóry tłustej z trądzikiem, przy zapaleniach skórnych oraz stosowany w preparatach do skóry dojrzałej, kremach odżywczych, pielęgnacyjnych, ale także w kosmetykach dla niemowląt i dzieci.  

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej konopny nierafinowany Olej konopny nierafinowany
Cena: 3,40 zł

Olej konopny to niezwykle wartościowy olej roślinny, który zawiera wyważony stosunek cennych, nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i naturalnych antyoksydantów, nie wywołuje alergii i bardzo dobrze penetruje w głąb skóry. Doskonale się rozprowadza i dosyć szybko wchłania. Wzmacnia odporność skóry, wygładza ją, nadaje miękkości i sprężystości. Polecany dla skóry tłustej z trądzikiem, przy zapaleniach skórnych oraz stosowany w preparatach do skóry dojrzałej, kremach odżywczych, pielęgnacyjnych, ale także w kosmetykach dla niemowląt i dzieci.  

Wysyłka w:
2 dni robocze
Olej z orzechów macadamia - rafinowany Olej z orzechów macadamia - rafinowany
Cena: 2,90 zł

Olej macadamia pozyskiwany jest z orzechów drzewa o tej samej nazwie, którego owoce niektórzy uważają za najsłodsze ze wszystkich znanych na świecie orzechów. Uprawiane jest w kilku krajach Ameryki Południowej w Afryce oraz na Hawajach. Olej posiada zdolności regeneracyjne, pielęgnacyjne oraz lecznicze. Nadaje się do pielęgnacji skóry starzejącej się, działa przeciwcellulitowo, leczy niewielkie uszkodzenia skóry oraz podrażnienia słoneczne. Ponadto zmiękcza i wygładza naskórek, jest bezpieczny dla skóry delikatnej i wrażliwej.  

 

Wysyłka w:
2 dni robocze

Wersje językowe

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Videoblog

Vblog

Receptury

Pracownia

Facebook polski

English Facebook

Click Shop | Hosting home.pl